Servicii

 „Solutii IT pentru business-uri de succes”

Software customizat

„Solutii IT pentru business-uri de succes”

Software customizat

Software customizat

Fie ca vorbim despre aplicatii web sau mobile, CML IT este partenerul tau ideal. Te ajutam sa iti transformi ideile in produse software moderne, adaptate perfect nevoilor tale. Avem o echipa completa de consultanti de business, project management, specialisti IT/ webdesign si testeri, cu experienta in domeniu de peste 5 ani, pregatita pentru a oferi solutii afacerii tale. Tu vii cu problema si cu cerintele, noi livram solutia!

Mobile Apps

Acoperim orice cerinta si dorinta – de la conceptualizare, analiza de business, pana la proiectarea interfetelor si dezvoltarea aplicatiei cu tot ce presupune aceasta: dezvoltarea codului si testare, design si experinta de interactiune cu utilizatorii, iar apoi mentenanta si suport tehnic. Suntem pregatiti sa iti oferim servicii complete de dezvoltare de aplicatii mobile pe orice tip de dispozitiv.

Web Apps

Dezvoltam aplicatii web folosind o varietate de limbaje de programare printre care .NET, HTML5, CSS3 sau JavaScript. Putem dezvolta orice tip de proiect, precum portaluri, website-uri sau solutii de content management. 

E timpul sa ne imprietenim. Contacteaza-ne