Servicii

 „Solutii IT pentru business-uri de succes

Servicii

„Solutii IT pentru business-uri de succes”

Software customizat

Software customizat

Fie ca vorbim despre aplicatii web sau mobile, CML IT este partenerul tau ideal. Te ajutam sa iti transformi ideile in produse software moderne, adaptate perfect nevoilor tale. Avem o echipa completa de consultanti de business, project management, specialisti IT/ webdesign si testeri, cu experienta in domeniu de peste 5 ani, pregatita pentru a oferi solutii afacerii tale. Tu vii cu problema si cu cerintele, noi livram solutia!

Mobile Apps

Acoperim orice cerinta si dorinta – de la conceptualizare, analiza de business, pana la proiectarea interfetelor si dezvoltarea aplicatiei cu tot ce presupune aceasta: dezvoltarea codului si testare, design si experinta de interactiune cu utilizatorii, iar apoi mentenanta si suport tehnic. Suntem pregatiti sa iti oferim servicii complete de dezvoltare de aplicatii mobile pe orice tip de dispozitiv.

Web Apps

Dezvoltam aplicatii web folosind o varietate de limbaje de programare printre care .NET, HTML5, CSS3 sau JavaScript. Putem dezvolta orice tip de proiect, precum portaluri, website-uri sau solutii de content management. 

Servicii complete pentru dezvoltarea aplicatiilor

Servicii complete pentru dezvoltarea aplicatiilor

UI & UX design

Concepem si cream prototipuri, mockup-uri si interfete de aplicatii mobile. Indiferent de cerinta ta, ne adaptam si livram un proiect care sa te multumeasca si chiar sa iti depaseasca orice asteptare.

Dezvoltare si Testare

Ne place sa fim mereu la curent cu cele mai noi metodologii in dezvoltarea aplicatiilor mobile. Poti sa alegi doar sa adaugam noi functionalitati in aplicatiile tale curente sau sa iti dezvoltam noi aplicatii care sa raspunda nevoilor din cadrul companiei tale.

Mentenanta

Fii fara grija, nu te lasam dupa livrarea proiectului! Daca ai ales CML IT, atunci ai ales o echipade profesionisti dispusi sa iti ofere suport tehnic si mentenanta chiar si dupa ce aplicatia ta este lansata. Suntem alaturi de tine oricand!

Servicii IT

Servicii IT

Servicii Help Desk

Avem grija de infrastructura ta IT si ne ocupam de mentenanta acesteia. Pentru a nu provoca daune financiare sau activitatea membrilor echipei tale, suntem mereu aproape de tine atunci cand apare vreo problema precum intreruperea serviciilor de e-mail, Internet etc. 

Servicii Administrare Infrastructura

Preocuparea ta trebuie sa fie doar organizarea unei echipe si strategia pentru un business de succes. Noi ne vom ocupa cu instalarea si administrarea serverelor si a echipamentelor de retea. Dorim o functionare optima a acestora, de aceea iti vom oferi suport tehnic oricand vei avea nevoie de noi. Scopul nostru este sa reducem intreruperile de activitate si sa rezolvam  rapid si eficient incidentele.

Servicii de Gestionare a Retelelor (Network Management)

Prevenim aparitia incidentelor la nivelul infrastructurii tale de retea printr-o monitorizare constanta, identificand problemele ce pot aparea la nivelul acesteia. Nu uita ca infrastructura de retea este importanta pentru ca aceasta este cea care asigura comunicarea si schimbul de servicii intre utilizatori, procese, aplicatii si reteaua externa/ internet.

Servicii de Consolidare a Centrelor de Date

Acest serviciu este eficient atunci cand vrei sa reduci considerabil costurile cauzate de energie, mentenanta si personal.  Optimizeaza resursele hardware si utilizeaza tehnologiile moderne precum virtualizarea si migrarea solutiilor in cloud, renunta la excesul de echipamente ce duce la pierderi mari, obtinand astfel eficienta IT dorita cu mai putine echipamente in propriile centre de date.

 

Mai mult, optand pentru acest serviciu oferit de CML IT cresti controlul asupra infrastructurii IT. Cum? Cu cat ai mai putine canale de monitorizare, cu atat arhitectura retelei este mai clara si mai usor de urmarit, volumele de date si transferurile sunt mai bine definite si mai vizibile. Consolidarea aceasta iti va permite implementarea unor protocoale mai avansate si a unor strategii superioare de management IT care pot maximiza utilizarea de banda si performanta retelei, fara a suprasolicita infrastructura.

Servicii de Automatizare a Infrastructurii

Cu acest serviciu oferit de noi obtii o viteza de configurare, scalabilitate si standardizare a infrastructurii IT mult mai buna. 

 

Deja stii ca inn cadrul companiilor cu operatiuni in mai multe tari, standardizarea si urmarirea conformitatii cu standardele organizatiei este o cerinta obligatorie, la care departamentele IT trebuie sa raspunda cu maxima eficienta. Noi detectam, corectem si automatizam aceste procese ce permit oricarei firme crearea unei imagini complete si consolidate a nivelului de conformitate cu standardele de infrastructura, dar si mentinerea unui status actualizat zilnic ce ofera informatii relevante.

 

Dezvoltam  si venim cu solutii la nivelul sistemelor de calcul, serverelor sau aplicatiilor, scadem dramatic timpului de configurare  si monitorizare a sistemelor locale, si asiguram o coerenta operationala in parametrii optimi de securitate, eliminand erorile umane. Solutiile noastre elimina complet activitatile care sunt consumatoare de timp, cum ar fi actualizarile manuale, configurarile de aplicatii, drepturile de acces sau diverse instalari.

Servicii de virtualizare

Companiile au inceput incet incet sa adopte aceste servicii de virtualizare deoarece are atatea beneficii – simplifica infrastructura de IT si reduce costurile!

 

Cu ajutorul virtualizarii este acum posibila rularea simultana a mai multor sisteme de operare pe un singur server sau calculator, fara a mai fi necesara alocarea unui server dedicat fiecarui serviciu. Pe un singur server poti avea acum si telefonia si e-mailul si CMR-ul sau website-ul. Astfel se simplifica si se reduc costurile activitatilor de administrare, copiere, backup etc., costurile de energie si de mentenanta, dar se si valorifica mai eficient resursele deja existente.

Outsourcing

Outsourcing

Multe companii internationale mari au ales sa lucreze cu specialisti din Romania sau chiar sa deschida un punct de lucru la noi in tara. 

De ce? Pentru ca Romania este prima tara din Europa si a 6-a din lume dupa numarul de specialisti IT pe cap de locuitor, in fata unor tari ca SUA, UK sau Germania. 

 

Alte avantaje ar fi ca tara noastra se numara printre primele tari din lume vorbitoare de limba engleza si avem forta de lucru diversa si calificata in varii domenii si sectoare, in special in cel al Informatiei Tehnologiei, sector care l-a momentul actual este in plina dezvoltare. Un alt plus detinut de firmele de IT din Romania este fusul orar, care ne ajuta sa putem colabora cu foarte multe tari vestice, occidentale.

Asadar sa alegi sa lucrezi cu echipa CML IT este varianta ideala, detinem toate avantajele pentru a colabora cu tine si compania ta, fie ca te afli in Germania sau in SUA. Proiectele anterioare desfasurate in colaborare cu companii internationale doar ne-au intarit convingerea ca ne putem adapta modul de lucru si putem livra la timp aplicatiile cerute sau putem interveni in timp util pentru a solutiona orice problema de software ar putea aparea.

E timpul sa ne imprietenim. Contacteaza-ne