Servicii IT

 „Solutii IT pentru business-uri de succes”

Servicii IT

„Solutii IT pentru business-uri de succes”

Servicii IT

Servicii IT

Servicii Help Desk

Avem grija de infrastructura ta IT si ne ocupam de mentenanta acesteia. Pentru a nu provoca daune financiare sau activitatea membrilor echipei tale, suntem mereu aproape de tine atunci cand apare vreo problema precum intreruperea serviciilor de e-mail, Internet etc. 

Servicii Administrare Infrastructura

Preocuparea ta trebuie sa fie doar organizarea unei echipe si strategia pentru un business de succes. Noi ne vom ocupa cu instalarea si administrarea serverelor si a echipamentelor de retea. Dorim o functionare optima a acestora, de aceea iti vom oferi suport tehnic oricand vei avea nevoie de noi. Scopul nostru este sa reducem intreruperile de activitate si sa rezolvam  rapid si eficient incidentele.

Servicii de Gestionare a Retelelor (Network Management)

Prevenim aparitia incidentelor la nivelul infrastructurii tale de retea printr-o monitorizare constanta, identificand problemele ce pot aparea la nivelul acesteia. Nu uita ca infrastructura de retea este importanta pentru ca aceasta este cea care asigura comunicarea si schimbul de servicii intre utilizatori, procese, aplicatii si reteaua externa/ internet.

Servicii de Consolidare a Centrelor de Date

Acest serviciu este eficient atunci cand vrei sa reduci considerabil costurile cauzate de energie, mentenanta si personal.  Optimizeaza resursele hardware si utilizeaza tehnologiile moderne precum virtualizarea si migrarea solutiilor in cloud, renunta la excesul de echipamente ce duce la pierderi mari, obtinand astfel eficienta IT dorita cu mai putine echipamente in propriile centre de date.

Servicii de Automatizare a Infrastructurii

Cu acest serviciu oferit de noi obtii o viteza de configurare, scalabilitate si standardizare a infrastructurii IT mult mai buna. 

Servicii de virtualizare

Companiile au inceput incet incet sa adopte aceste servicii de virtualizare deoarece are atatea beneficii – simplifica infrastructura de IT si reduce costurile!

E timpul sa ne imprietenim. Contacteaza-ne