Despre

Despre

Noi suntem CML IT, firma de IT specializata in web design, aplicatii web si mobile, in optimizarea performanței website-urilor, grafica si, nu in ultimul rand specialisti in informatica aplicata, servere, retele de calculatoare si programe de management sau de facturare.

Peste 90% din clientii aleg sa lucreze cu noi si dupa terminarea proiectelor initiale. Muncim si ne daruim sa oferim si sa primim loialitate. Investim timp, energie si resurse in echipa noastra pentru a fi mereu la curent cu cele mai noi tehnologii. Investim in oameni, fie ca sunt clientii nostri sau membrii in echipa CML IT.

CML IT este formata dintr-o echipa tanara, pasionata de tehnologia informatiei, unde transformarea afacerii tale si asigurarea succesului acesteia este primordiala. Transformam nevoile, ideile si dorintele tale cu privire la compania ta in concepte si solutii software care sa raspunda chiar si celor mai riguroase cerinte.

Pe parcursul anilor am lucrat cu numeroase companii din tara, din Statele Unite si Europa de Vest, astfel incat ne-am dezvoltat un portofoliu mare de clienti ce ne-au ajutat sa capatam o intelegere mai ampla a diverselor piete. Aceasta capacitate de intelegere si adaptare, impreuna cu experienta dobandita in urma aprofundarii continue a studiilor personale in acest domeniu este ceea ce ne recomanda. Suntem mereu actualizati cu piata si tendintele in IT.

Ne deosebim prin:

Accentul pus pe echipa, nu doar pe individ

 Credem cu tarie ca echipele bine inchegate aduc rezultate mai bune – chiar daca membrii sunt distribuiti global. Pentru proiecte eficiente este imperativ sa se puna accent pe dinamica interioara a echipei.

Prioritatea in succesul clientilor

Strategia noastra de business este foarte simpla – daca clientul nostru are succes, atunci si noi avem succes. Tocmai de aceea ne focusam ca proiectele cu voi sa aiba rezultate cat mai bune.

Angajamentul luat in a furniza pentru proiecte eficiente

Succesul proiectelor livrate este singura masuratoare care conteaza cu adevarat pentru noi.

Pasiunea pentru excelenta

Ne dedicam cu pasiune sa dam valoare fiecarui proiect si sa devenim tot mai buni in ceea ce facem. Suntem determinati sa crestem si sa ne autodepasim pentru a ajunge la performante excelente.

Reputatie, onestitate si profesionalism

Reputatia nu se cumpara, asadar lucram cu seriozitate sa ne pastram un nume bun. Nu luam mai multe proiecte decat putem duce, pentru ca vrem sa tratam fiecare client si parteneriat cu respect si profesionalism. Asta inseamna o munca buna, predata la timp si solutii inovative.

Ai nevoie de servicii IT?

Vezi ce putem oferi!